tiistai 30. elokuuta 2011

Mad Men -muotia Banana Republicilta


Yhdysvaltalainen vaateliike Banana Republic on tuonut markkinoille Mad Men -televisiosarjasta inspiroidun malliston. Mallistoon kuuluu 60-lukulaista ja nykymuotia yhdisteleviä asuja ja asusteita miehille sekä naisille. Naisten mallistossa on korkeavyötäröisiä mekkoja ja miehille päähenkilö Don Draperin vaatekaappiinkin sopivaa liituraitaa ja villatakkia. Myös tyyliin ehdottomasti kuuluvia fedora-hattuja on mallistossa kolme eri väristä.

Rajoitetun ajan saatavilla oleva mallisto on luotu yhteistyössä televisiosarjan puvustussuunnittelija Janie Bryantin kanssa. Hintataso ei ole aivan mahdoton, sillä Banana Republicin verkkokaupasta ostettaessa miesten harmaat, liituraitaiset puvunhousut, liivin ja takin saa alle 430 eurolla. Mekkojen hinnat alkavat noin 110 eurosta ja fedora-lierin saa omakseen alle 40 eurolla.

Kenelle Mad Men vielä on televisiosarjana vieras, voivat hankkia tästä tyylikkäästä sarjasta ensimmäisen tuotantokauden itselleen reilulla 10 eurolla vaikka CDONista. Alla pieni näyte 60-lukulaiseen mainostoimistomaailmaan sijoittuvasta sarjasta.