tiistai 19. kesäkuuta 2007

Funktiojuoma joka tilanteeseen

Kuluttajille on kehitetty viimeisen kymmenen vuoden aikana yhä useampia erilaisia energia-, teho- ja palautusjuomia kaupan hyllyjä koristamaan. Yhdysvalloissa valmistetaan myös Function Drinks nimisiä juomia, joita löytyy tällä hetkellä kahdeksan erilaista, erilaisiin tarkoituksiin räätälöityinä. Tuotekehityksestä vastuussa ovat eri alojen lääkärit, jotka hyödyntävät lääketieteen osaamista sujuvasti kuluttajajuomien sekoittamisessa. Tai kuten yrityksen sivulla sanotaan:
Lääkärit Function Drinksillä ovat tietoisia stressin aiheuttamasta rasituksesta - sekä henkisestä, että fyysisestä. Lääketieteellisessä käytössä ja jokapäiväisessä sairaalaelämässä näemme useaa voimaksta, täysin luonnollista anti-oksidanttia ja muuta täydennysainetta käytettävän vaikuttavin tuloksin. Mutta aiemmin suurin osa näistä parannuskeinoista on ollut tavallisen kuluttajan tavoittamattomissa.
Juomia on siis kahdeksan erilaista. Youth trip tarjoaa iholle tärkeitä vitamiineja ja suojaa ihoa kehon sisältä käsin vanhenemista aiheuttavilta toksiineilta. Brainiacin luvataan parantavan lyhytkestoista muistia ja virkistävän aivotoimintaa. Urban detox taas poistaa kehosta kaupunkilaisen elimistöön kertyviä saastekasautumia. Shock sports on perinteisempää urheilujuomaa, joka rentouttaa ja nesteyttää lihaksia urheilusuorituksen jälkeen. Alternative energy on perinteistä energiajuomaa vastaava tuote, joka pitää kropan ravitun tuntuisena 6-8 tuntia. House call parantaa immuniteettiä ja antaa suojaa ikäviä räkätauteja vastaan. Vacation puolestaan lievittää stressiä ja parantaa mieltä. Light weight polttaa kaloreita ja tehostaa vatsan toimintaa.

No uskokoon ken tahtoo, mutta mielenkiintoisella tavalla juomat ovat kehittyneet viime aikoina aina vain lähemmäs ns. avaruusajan ihmetroppeja. Miettikääpä miltä olisi 100 vuotta sitten näyttänyt nykyihmisen elämä, jossa poronkäristys kahdelle valmistuu muovipaketissa parissa minuutissa ja erilaisilla juomilla voit tehostaa toimintaasi kunkin hetken vaatimuksia vastaavaksi. Enää ei olla kaukana siitä, että päivän personoidulla ruokavaliolla maustettu ateria ja itseä kehittävät vitamiinit saadaan yhdestä kerralla nieltävästä pilleristä.