keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

MTV3 tarjoaa ilmaista ohjelmaa loppukesäksi

Sinänsä kyseessä ei ole mikään uutinen, mutta vinkki kaikille teille, jotka ette keksi tekemistä sateisiksi Heinäkuun päiviksi. MTV3 NettiTV:ssä on nimittäin ilmaiseksi tarjolla lukematon määrä laatuohjelmaa katsottavaksi. Lifestyle -kategorian alta löytyy ilmaiseksi laadukas sisustusohjelma T.i.l.a., remonttiohjelma Joka kodin asuntomarkkinat, sekä meille autoharrastajille bonuksena Suomen kenties paras, tai ainakin miehekkäin auto-ohjelma, Ajoneuvos.

Jollei tämä riitä, löytyy palvelusta maksuttomana myös terveestä elämästä kiinnostuneiden Keventäjät, konsoli- ja tietokonepelaajien klassikko Tilt, sekä viimeisimmät ajankohtaisuutiset, urheilu-uutiset ja asiaohjelma 45 Minuuttia vanhat jaksot.

MTV3:sta mallia saisi ottaa myös Nelonen, joka ei tarjoa ilmaiseksi esimerkiksi sisustusohjelma Innon vanhoja jaksoja. Myös Sillä silmällä -ohjelman kotimaiset jaksot olisivat tervetullut lisä Nelosen nettisivuille. YLE tarjoaa myös paljon katseltavaa omassa Elävä arkisto -palvelussaan, jossa on paljon mielenkiintoisia ohjelmia menneiltä vuosikymmeniltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti