tiistai 11. tammikuuta 2011

Brothers päätti vaatehankintojen tuuliajon

Poolopaidan metsästyksestä muodostui odottamattoman arvokas ostokokemus keskellä alennusmyyntikautta. Päätin monipuolistaa kauluspaitapainotteista työpukeutumistani korkeakauluksisella poolopaidalla, mutta paidan löytäminen ei ollutkaan aivan niin helppoa kuin Dressmannille kävely. Otin kohteekseni Lempäälän Ideaparkin maanantaina alkaneet alennusmyynnit ja kierrettyäni edellä mainitun miestenvaateliikkeen, H&M:n, Tokmannin ja Seppälän, aloin olla epäuskoinen koko paitamallin olemassaolosta. Sitten eksyin Brothersiin.

Olen kymmenen viime vuoden aikana ollut uskollinen asiakas useallekin vaateliikkeelle. Pitkään kuvittelin Seppälän tarjoavan minulle soveltuvia vaatteita loppuiäkseni, kunnes liike muutti kolmisen vuotta sitten miestenvaatemallistonsa lähinnä poikien mallistoksi. Jäin vaatehankintojen tuuliajolle, osan perusvaatteistani ostin huippuhalvalla Tokmannilta, pari parempaa vaatetta Haloselta ja joitain epäonnistuneita pappamallisia pukineita Dressmannilta. Positiivisin vaatetarjoaja on viime vuosina ollut Sokos, mutta Brothers uhkaa laittaa nyt kovasti kampoihin.

Brothersin Ideaparkin myymälä tuntui mukavan väljältä, miellyttävästi valaistulta ja puukuvioisen sisustuksen myötä luokseenkutsuvalta. Mitään erityisen edullistahan Brothersin hyllyistä on turha etsiä, mutta vaatevalikoima tuntui sopivan urbaanille kolmikymppiselle luovan alan toimistopuurtajalle kokonaisuutena kuin huppari Rockylle. Oli bleiseriä, svetaria, kauluspaitaa, farkkua ja mikä tärkeintä, poolopaitoja. Kaiken kruunasi mukava myyjätär, joka näki vaivaa kaivaessaan enemmän kuin tarpeeksi vaihtoehtoja näytille selvitettyäni paitatarpeeni laadun. Lopulta mukaani tarttui kuvassa olevan merinovillaisen Rileyn mustan poolopaidan lisäksi saman valmistajan isolla v-kaula-aukolla oleva sinisävyinen, vaakaraidallinen svetari kauluspaitojen kanssa käytettäväksi.

Poolopaita on siitä näppärä vaate, että se toimii sellaisenaan sekä klubitakin eli bleiserin alla. Bleiserin kanssa pooloa pitäessä olo onkin kuin Steve McQueenilla klassikkofilmi Bullittissa. Kyseinen elokuva olikin pakko katsoa äärimmäisen mukavan, joskin ennakoitua hintavamman vaatekauppakokemuksen ja uuden paidan kunniaksi. Kiitokset Ideaparkin Brothersille, tulen käymään toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti