perjantai 12. tammikuuta 2007

Ensimmäinen kotimainen

Aloitettuani vihdoin blogin ylläpidon viime Marraskuussa, tein sen internetissä suursuosion saavuttaneella kolmannella kotimaisella, eli englannilla. Vuoden 2007 ja oman päivittäisen internetkäyttöni 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tuikkaan lisää klapeja kartanon kellarikamiinaan ja lämmitän näin suomenkielisen blogini käyttökuntoon.

En ole tottunut uudenvuodenlupauksia tekemään, mutta tälle blogille jokusen voisin antaa. Blogilla on syynsä perustamiseen. Tämän blogin tarkoitus on kertoa kuluttajakokemuksia kohtaamistani tuotteista ja palveluista, sekä kommentoida uusia tuotteita jotka itseäni kiinnostavat. Itsekäs syy blogille on kielenkäytön harjoittelu. Tunnustan heti, että suomen ulosantini on äidinkielellisesti paikoin kankeaa. Toivottavasti tänne kirjoittaminen harjaannuttaisi omaa kielisilmääni.

Lupaan myös kiusata maailmaa omaan toimialaani ja opintoihini liittyvillä aiheilla. Nämä käsittävät median sopukoita peleistä ja muusta viihteestä verkkomaailman analysointiin ja markkinoinnin mainioon viidakkoon asti. Toivottavasti viihdytte kartanossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti