maanantai 12. helmikuuta 2007

Kuukausi täynnä

Joko saa puhaltaa ensimmäisen kynttilän kakusta? No ei ehkä ihan vielä, mutta kuukausi kotimaankielistä bloggausta on nyt takana. Blogilistan mukaan Kartanolla on jo kuusi tilaajaa ja viikottaisia lukijoita keskimäärin 15. Se on mielestäni ihan hyvä määrä, ottaen huomioon blogin sisällön ja varsinaisen juttujen välisen jatkumon puuttumisen. Olisihan hienoa kirjoittaa jostakin aiheesta vaikka säännöllisesti, mutta itse en ole vielä keksinyt niin hienoa aihetta, josta riittäisi sanottavaa useamminkin. Onko teillä lukijoilla ehdotuksia tällaisiksi aiheiksi? Vai tarvitseeko blogilla olla edes punaista lankaa?

Kommentteja toivon lisää muutenkin, toistaiseksi niitä on tainnut tulla kaikkiaan kaksi kappaletta koko kuukauden aikana. Olisi mukavaa kuulla vähän teistäkin siellä ruudun toisella puolella, josko bloggailuni ärsyttää, kiinnostaa tai mitä pitäisi kehittää. Kaikki kommentit ovat aina tervetulleita. Suu auki ja sanat ruutuun!

1 kommentti:

  1. Vai tarvitseeko blogilla olla edes punaista lankaa?

    Minun mielestäni ei. Luen montaa "asiallisempaa" blogia, joissa aiheet vaihtelevat omista fiilistelyistä päivänpolttaviin pohdintoihin. Jotenkin siis nämä blogit, joissa kirjoittaja pistää julki sitä, mikä juuri sillä hetkellä päässä aktiivisesti liikkuu ja kirjoittaa näppärästi, viehättävät minua. Kuten Kartanokin :)

    Tosin minähän olen varmaan blogien suurkuluttaja, vaikka kommentointini onkin viime aikoina jäänyt vähemmälle. Syynä on tietysti se, että luettavia blogeja on jo niin paljon, ettei kommentointiin muka tunnu jäävän aikaa. Ja on helppo täällä ruudun takana vain nyökytellä ja todeta, että kiva juttu tai samaa mieltä sen sijaan, että sen toisi julki. Kartanossa ei ainakaan ole mikään vielä ärsyttänyt, päinvastoin: hyvää tekstiä ja mielenkiintoisia aiheita.

    Nimin. "Uskollinen tilaaja jo yli kuukauden"

    VastaaPoista