keskiviikko 20. kesäkuuta 2007

Ilmainen sanakirja

Suosittelen kaikille sanakirjaa tarvitseville ilmaiseksi netissä saatavilla olevaa palvelua, joka osaa useita kieliä. Sivusto toimii nopeasti kiitos kevyen ulkoasun, joka on kuitenkin myös silmälle miellyttävä. Kiitosta saa myös hyvä käytettävyys, esimerkiksi lähde- ja kohdekielten vaihto päikseen onnistuu yhdellä klikkauksella. Tosin paremmin homma toimisi, mikäli molemmille kielille olisi oma syötekenttänsä.

Ilmainen sanakirja osaa yhteensä 20 eri kieltä, jotka ovat: englanti, espanja, hollanti, italia, japani, latvia, liettua, norja, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, slovakia, suomi, tanska, turkki, unkari, venäjä, viro. Kaikki kielet kääntyvät niin englannin, suomen kuin ruotsinkin kanssa. Sanasto vaikuttaa myös varsin kattavalta ja erikoissanastotkin tuntuvat olevan paikoitellen hyvin hallussa.

2 kommenttia:

 1. Moi!

  Ilmainensanakirja.fi on täysin ilmainen Internet-sanakirja, joka perustuu sekä ammattilaisten että käyttäjien kääntämiin sanoihin.
  Ilmaisesta sanakirjasta löytyy tällä hetkellä 352 sanastoa 21 kieleltä. Tuettuja kieliä on suomi, ruotsi, englanti, espanja, hollanti, italia, japani, kiina, latvia, liettua, norja, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, slovakki, suomi, tanska, turkki, unkari, viro ja venäjä.

  parannettiin sivustoa vähän. Paranitko?

  Testaappa myös http://www.kaannos.com/ tai http://beta.kaannos.com/

  VastaaPoista
 2. Jesh.
  Vanha blogiteksti mutta kerrottakoon, että nykyään noita sanakirjoja on kyllä jo joka sormelle.

  Tulee käytettyä nykyään joko eurosanakirjaa tai sanaliskoa ja tietysti ilmaista sanakirjaa..

  http://www.eurosanakirja.com
  http://www.sanalisko.com

  VastaaPoista