tiistai 12. kesäkuuta 2007

Raapimataulu

Kaikkea ei aina tarvitse ostaa kaupasta, vaan välillä on hyvä kantaa kaupasta tavaran sijasta ulos pelkkiä ideoita. Nämä ideat voi pienellä vaivalla toteuttaa itse kotona ja muokata niistä mieleisiään variaatioita. Square Cat Habitat tarjoaa asiakkailleen Itch -nimistä kissan raapimalaitetta. Itse tykästyin ideaan, sillä usein eläintarvikeliikkeiden raapimapuut ovat lähinnä rumia lankkuja seinässä tai vaihtoehtoisesti paljon tilaa vieviä puumalleja.

Itchin kaltaisen raapimataulun voi kuitenkin kukin pienellä vaivalla tehdä itse kotona. Mikäli askartelu puun kanssa sujuu, voi itse tehdä liimapuulevyn taustaksi raapimataululle. Jos tuntuu siltä, että puupalikoiden kasaaminen levyksi ei onnistu, voi vaihtoehtona pitää vaikka jonkin halvan puisen leikkuulaudan ostamista. Raapimapinnaksi käy hyvin rautakaupoista löytyvä karhea kynnysmatto, josta voi leikata haluamansa muotoisen ja kokoisen palan sitten tämän puulevyn pintaan naulattavaksi tai liimattavaksi.

Muitakin lemmikeille sopivia leluja ja tavaroita voi ja kannattaa tehdä itse, mikäli askartelulle on aikaa. Yleensä eläintarvikeliikkeiden hinnat leluille on melko korkea. Kaupan lelut ovat usein myös riemunkirjavia, eivätkä kovinkaan kauniita katsella.

Lähteet
Square Cat Habitat via Apartment Therapy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti