torstai 26. heinäkuuta 2007

Farkkumuotia vuodenvaihteeseen

Amsterdamilaisen Scoren katalogista löytyy tyylivinkkejä loppuvuodeksi ja alkutalveksi, miksei pidemmällekin. Scoren mallistosta omaan silmääni miellyttävin farkkumalli tällä hetkellä on Mustangin valmistama Oregon. Farkkumuotia voi seurata myös Denimologyn blogissa. Vähän rajumpaa muotia tarjosi jo taannoin John Galliano omassa vuoden 2008 näytöksessään, josta on poimittavissa toimiviakin elementtejä. Itseäni kiehtoo etenkin lähi-itähenkiset huivipäähineet, joihin kietoutuu paljon ennakkoluuloja, viestintää ja historiaa.

Farkkukangas on muodin vakioelementti, joka ei tunnu olevan koskaan passé. Eikä siinä mitään, mukavia ja kestäviä vaatteita käytössä ja sopii lähes kenelle tahansa. Muistakaa kuitenkin, että farkut eivät sovi jokaiseen tilanteeseen, vaikka siistit tummat farkut yhdistettynä pikkutakkiin ja kauluspaitaan ovatkin äkkiseltään asiallisen näköinen yhdistelmä. Älkää kuitenkaan ikinä sotkeko farkku- ja pukutilaisuuksia keskenään.

Valitettavasti miestenmuoti jää jälleen netissä pieneen rooliin, sillä naisväelle on tarjolla luettavaa enemmänkin, kuten The Denim Blogs. Yleishyödyllistä farkkutietoa löytyy Blue Jeans and Fashion Accessories -sivulta, jossa käsitellään mm. farkkujen eri pesutyypit, tyylit ja leikkausmallit. Lopuksi vielä video Scoren syksy/talvi 2007-2008 malliston näytöksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti