keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ikealta kodin viihdekeskus

Ikea alkaa pian myydä huonekaluun integroitua viihdekeskusta. Uppleva-sarjan viihdekeskus on skandinaaviseen makuun muotoiltu televisiotaso, jossa on kiinteä LCD-televisio sekä Blu-ray-soitin ja stereokaiuttimet. Bassokaiutin on langaton ja sijoitettavissa vapaasti huoneeseen. Yhteistyössä kiinalaisen, mm. Samsungin edullisempia televisiomalleja valmistavan elektroniikkayhtiö TCL:n kanssa toteutettu viihdekeskus poistaa olohuoneesta johtosotkuja ja tekee televisiosta jälleen sympaattisemman, helposti lähestyttävämmän laitteen.

Jostain syystä uutuus tuo mieleeni 50-70-lukujen innovatiiviset televisiot, kuten JVC Videospheren sekä Philco Predictan, jotka perustuivat pelkän teknologisen edelläkävijyyden sijaan ennen muuta ystävälliseen olemukseen.


Aikaisintaan kesäkuussa myyntiin tulevaan Uppleva-viihdekeskukseen on valittavissa useita erikokoisia televisioita sekä eri värejä niin television reunuksiin kuin itse huonekalun runkoonkin. Viihdekeskuksen hinnat alkavat noin 750 eurosta ylöspäin.

Lähde: idg.se

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti