Jogurtin koostumus oli varsin kiinteä, eikä sisältö kuppia kallistamalla heilahtanutkaan. Pinta lohkeaa kuohkeasti. Mustikkajogurtin rakenne on hieno; päällä on maustamatonta jogurttia ja syvemmälle kaivettaessa väri alkaa sinertää, kunnes pohjalta löytyy puhdasta mustikkakeittoa. Jogurtin maku siis muuttuu mukavasti syömisen edessä. Hunajajogurtissa vastaavaa kerrosrakennetta ei kuitenkaan ollut.
Savikupin voi kierrättää vaikka kynttilälyhdyksi, kukkaruukuksi tai vaikka hammasmukiksi. Toki jos jogurtin makuun tykästyy tosissaan, saattaa kuppeja pian kerääntyä vino pino nurkkiin. En usko kenenkään sisustuksen kestävän kovin montaa jogurttikuppia koristeena, mutta onneksi kupit voi hävittää huoletta sekajätteen mukana.
Valmistajan kotisivu löytyy osoitteesta www.lafermiere.com
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti