perjantai 20. heinäkuuta 2007

Liian lyhyistä lahkeista

Miksi? Laitatko jalkaasi kaksi kokoa liian pienet kengät? Onko talvella piposi niin pieni, ettei se edes lämmitä? Miksi kuitenkin laitat jalkaasi housut jotka ovat selvästi pesussa kutistuneet? Vai loppuiko housuntekijältä kangas hieman polven jälkeen? Nyt puhun siis naisten (ja miksei miestenkin) capri-housuista.

Mielipide caprien vastenmielisyydestä ei rajoitu omaani, sillä pikaisen lähipiirin miestutkimuksen mukaan muutkaan miehet eivät koe liian lyhyitä housunlahkeita esteettisenä. Housujen mukavuudesta en sano mitään, mutta jos pelkästään mukavuuden ehdoilla pukeuduttaisiin, liikkuisimme varmastikin kaikki kauhtuneissa verkkareissa julkisesti. Lasken täten capri-housut samaan kastiin klassisen tuulipuvun kanssa.

Naisen nilkka on harvoin yksinään niin kaunis, että sitä kannattaisi erikseen housun alta esitellä. Hameen kanssa juttu toimii, mutta ei caprien kanssa. Outo juttu, mutta näin se menee. Tämä naisten pukeutumisen outo ilmiö on minua ihmetyttänyt jo vuosia. En ole kenenkään lähimmäiseni antanut ostaa itselleen moisia "tulvahousuja" vaan olen vakuutellut, ettei täällä sisämaassa vedenpinta nouse niin korkealle, ettäkö nilkat kastuisivat.

Olkoon tämä teksti vetoomuksena kaikille lukijoille: Jättäkää ne puolimittaiset lahkeet kauppaan. Ostakaa joko shortsit tai kunnolliset housut, ei mitään sekoitusmuotoja. Kiitos. Tämän viestin innoittajana toimi uusi blogilöytö "Eniten vituttaa kaikki", jossa vedetään sanallisesti koko maailmaa turpiin.

1 kommentti:

  1. Minä pidän capreista. Olen normaalia paljon läskimpi nainen, ja mieluummin käytän capreja kuin shortseja. Pitkät housut ovat hieman kuumemmat kesällä kuin caprit, joten that´s it.

    VastaaPoista