tiistai 4. syyskuuta 2007

Muuttorumban keskeltä

Kartanon päivitykset ovat jääneet varsin vähille viime aikoina, kiitos viikonloppuna tapahtuneen muuton ja arkisin aikaa vievän työn. Uudessa kodissa ei myöskään vielä ole toimivaa nettiä, joten päivitysten tekeminen on hieman hankalaa.

Muutto sujui lähes ongelmitta, lukuunottamatta uuden kodin avaimista syntynyttä kalabaliikkia. VVO:lta kerrottiin vuokrasopimusta allekirjoitettaessa, että avaimet saadaan isännöitsijältä muuttopäivänä. Muuttopäivä 1.9. osui kuitenkin Lauantaiksi ja isännöitsijä vastasi puhelimeen mökiltä käsin. Mies kuitenkin oli erittäin avulias ja auttoi asiassa varsin hyvin. Kiitokset tästä VVO:n isännöitsijöiden Tampereen aluepäällikölle! Seuraava porras oli huoltoyhtiö, joka yllättäen sijaitsikin toisella puolen kaupunkia, eikä edes luovuta avaimia viikonloppuisin.

Sopimus kuitenkin syntyi, että huoltomies tulee avaamaan meille asunnon oven vuokrasopimuksen näyttöä ja 22 euroa vastaan. Aion mennä kuitin kanssa VVO:lle, sillä meitä oli ehkä vahingossakin väärin informoitu asiasta. Huoltoyhtiöstä jäi muutenkin varsin epämiellyttävä kuva, sillä heidän mielestään ongelma oli tyystin asiakkaan, eli meidän muuttajien vika ja aiheesta naljailu jatkui vielä maanantaina kun töistä aikaisin karaten ehdin juuri hakemaan avaimet huoltoyhtiön toimistolta. Millainen huoltoyhtiö muuten pitää toimistoaan auki vain arkisin klo. 8-16? Ilmeisesti sellainen, joka huoltaa vain pelkkää vapaa-aikaa omaavien taloja.

Itse uusi asunto on haasteellinen, mutta mukava. Ympäröivä luonto ja oma piha pitävät mielen korkealla vaikka huoneisto vaatiikiin pintaremonttia lähes joka huoneen osalta. Onpahan ainakin tekemistä tiedossa. Kunhan saamme netin uuteen kotiimme, lupaan palata perinteisen Kartano-bloggauksen pariin minkä työkiireiltäni ehdin.

Siihen asti kirjoittamiani viihde- ja peliaiheisia uutisia ja artikkeleita voi lukea osoitteesta V2.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti