torstai 7. huhtikuuta 2011

Hullujen Päivien saldo


Stockmannilla on jälleen ne päivät. Tampereen tavaratalon kapeat käytävät tuntuvat entistäkin ahtaammilta ja kiitos sateisen suomalaisen kevätsään sekä myymälän kohonneen lämpötilan, tunnelma vastasi lähinnä turkkilaista saunaa. Vaan tarjoustavaraahan nyt haetaan, ei viihtymiselämystä.

Vaate- ja tekstiiliosastojen hullunhalvat hinnat vastasivat pitkälti muiden myymälöiden normaalia hintatasoa, joskin merkkiuskolliset saattavat toki nähdä hinnat edullisinakin. Sen sijaan keittiötarvikeosastolta löytyi oikeastikin edullisia tarjouksia, kuten Casa Stockmannin puiset salaattiottimet, kulhot ja tarjottimet, joiden yksikköhinnat jäivät pitkälti alle 10 euron.

Viihdeosastolla taas myytiin 10 eurolla kolmen Woody Allenin elokuvan pakkausta. Ostin saman paketin pari viikkoa sitten CDON.COMista yhdellä eurolla. Tälläkin hetkellä CDON.COMissa on käynnissä 12-vuotissynttärikampanja ja tarjolla on tuotteita kyseiseen yhden euron hintaan. Euron kampanjaan kuuluu esimerkiksi Al Goren ympäristödokumentti An inconvenient truth. Kannattaa poimia ostoskoriin, mikäli vihreät arvot ovat lähellä sydäntäsi.

Ja mikä siis oli Hullujen Päivien saldoni?
Kukkaroystävällisin vaihtoehto - en ostanut mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti