keskiviikko 14. maaliskuuta 2007

Tauko takana

Kuten varmaan huomasitte, blogissa oli reilun kahden viikon tauko. Syitä tälle löytyy kolme; lukijoiden puute, seminaarityö, sekä mielenkiintoinen työharjoittelukokemus. Ensimmäinen söi motivaation, toinen vapaa-ajan ja kolmas mielenterveyden. Koitan kuitenkin pikkuhiljaa päästä takaisin bloggailun makuun ja toivottavasti blogilistatilaajiakin jostain ilmestyisi lisää taianomaisesti motivaatiota ylläpitämään!

1 kommentti:

  1. Kokemuksella: ei pidä antaa periksi, vaikkei heti saa hurjaa määrää lukijoita. Bloggaajien motivaatiot ovat tietysti yhtä moninaiset kuin blogit itsekin, mutta minusta kirjoittamisen ensimmäisen motivaation pitää lähteä siitä, että se on itsestä kivaa. Se, että joku muukin tykkää siitä sen verran, että käy säännöllisesti sitä lukemassa, tulee sen jälkeen iloisena bonuksena. Blogilistan tilaajamäärät eivät sitäpaitsi kerro edes puolta totuutta. Paremman kuvan kävijämääristä saat, jos asennat sivullesi jonkin kävijälaskurin.

    Yksi keino ohjata lukijoita löytämään omat juttusi on käydä kommentoimassa muiden juttuja. Blogeja on nykyään niin paljon, että harva eksyy yksittäiseen blogiin sattumalta, vaan niihin löydetään erilaisten linkitysten kautta.

    Minusta blogisi on oikein lupaavan tuntuinen ja sitä on kiva käydä lukemassa. Toivon siis, että kirjoitusmotivaatiosi ei katoa!

    VastaaPoista