lauantai 11. elokuuta 2007

Taidekuviot valloittavat seinäsi

Erilaiset seinille tehtävät pop-taidemaiset kuviot ovat viimeisen vuoden aikana nousseet esille sisustuslehdissä ja verkossa. Löytyy suurta barokkikuviota, abstrakteja kuvioita, kasvokuvia, eikä rajana ole oikeastaan kuin mielikuvitus.

Mitä mieltä te olette näistä seinäkuvioista? Voisitteko harkita omaan kotiinne jotakin abstraktia tai näköiskuvaa? Mihin huoneeseen sijoittaisitte kuvan ja minkäkokoisena? Olisiko kuvassa jokin oma aihe vai kelpaisiko kaupasta löytyvät yleiset aiheet?

Itse voisin kuvitella jotakin todella suurta abstraktia kuviota esimerkiksi olohuoneen yhdelle seinälle. En kuitenkaan käyttäisi välttämättä mustaa kuviota valkoisella kuten kuvassa vaan kenties jotakin jännittävää väriyhdistelmää. Sininen tai beige kuvio ruskealla seinällä voisivat olla silmälle mieluisia vaihtoehtoja. Aiheena voisi olla jokun barokkikuvion tapainen ylellinen ja monimuotoinen, sekä mielenkiintoinen kuvio. Kertokaahan kuitenkin tekin ajatuksenne näistä kuvioista. Joitakin vinkkejä saa Muurwerkin kuvasivulta.

Lähteet
Muurwerk via The Style files

2 kommenttia:

  1. Kyllä kelpaisi. Pitäis vaan ensin päästä siihen zen-tilaan että malttaa todellakin olla laittamatta seinälle muuta kuin sen maalatun kuvion. Kerran näin jättimäisen Modesty Blaisen puoliprofiilin mustana valkoisella seinällä. Aah, ihana. Omalle seinälle olisi kiva saada peikonlehden lehtiä, jättikoossa ja oikealla värillään... Tai edes yksi iso lehti.

    VastaaPoista
  2. Seinämaalaus sopii hyvin, mutta henkilöprofiilia en itse maalaisi omaan olohuoneeseeni.
    Abstrakti seinämaalaus on suht helppo toteuttaa oman suunnitelman pohjalta. Vaatii tietenkin mallikuvioinnin ja sommittelun.
    Kasvien ja puiden oksista ja lehdistä saa ideoitua myös abstraktiin suuntaan menevän kuvioinnin. Luin, että pidät no figuratiivisestä eli abstraktista

    VastaaPoista