tiistai 14. elokuuta 2007

V2.fi tarjoaa peli- ja viihdeuutisia

Elokuun alussa julkaistu uusi peli- ja viihdesivusto V2.fi tarjoaa printtimediatasoista uutisointia niin peleistä, elokuvista kuin musiikistakin. Lisäksi mukana on paljon yksinoikeudella saatuja haastatteluja ja tasokkaita artikkeleita. Sivustolla on myös laaja ja asiallinen keskustelufoorumi, sekä hauskat -osio, johon kerätään linkkejä netin ihmeellisimpiin kolkkiin.

Kyllä, tämä on hävytön puffaus. Olen nimittäin vuoden loppuun asti kiinteästi tekemisissä kyseisen verkkopalvelun kanssa. En kuitenkaan puffaisi sivua ellen todella uskoisi sen erinomaisuuteen. Ylläpidolla on pitkä kokemus vastaavista sivustoista ja arvostelujen ja uutisten kirjoittajat ovat todella ammattitaitoisia ihmisiä, joiden aivoituksista kuitenkin löytyy huumoria yhden sivuston tarpeiksi.

Tulkaahan käymään sivullamme ja toivon että viihdytte. Keskustelufoorumille saa ja kannattaa kirjoittaa kehitystoiveita. Tulen itse jatkossa kirjoittamaan myös joitakin arvosteluja ja artikkeleita sivustolle, joten tuttua kirjoitustyyliäkin saattaa bongata. Ensimmäinen oma tekstini oli Assembly Summer 2007 raportti. Myös artikkeleita ja uutisia saa kommentoida vapaasti ja keskustelu onkin paikoin jo varsin vilkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti