maanantai 21. tammikuuta 2008

Auringon voimaa reppuun

Chicagossa majaansa pitävän Noon Solarin syyskokoelmasta löytyy tyylikäs lehmännahkainen satchel-laukku uusiutuvien luonnonvarojen nimeen vannoville. Repun selkäpuolella on lähes koko kyljen kokoinen aurinkopaneeli, joka lataa repun sisällä olevaa akkua. Akkuun puolestaan voi kytkeä minkä tahansa USB-liitännän kautta ladattavan laitteen. Mukana toimitetaan neljä erilaista puhelinsovitinta sekä iPod-sovitin. Hintaa Logan-laukulla on hieman yli 280 euroa.

Naisille sopiva Willow on tyyliltään Loganin tapainen, japanilaisella shibori-tekniikalla värjätty kassi, jonka toisella syrjällä on myös aurinkopaneeli. Willowin saa mukaansa hieman alle 190 eurolla. Logan on ensimmäinen tapaamani aurinkoenergiaa hyödyntävä laukku, joka ei ole liian futuristisen ja muovisen näköinen. Mikäli hintaa olisi puolet nykyisestä, voisi tämä reppu nousta ostoslistalleni. Lisää tietoa Loganista ja Willowista löytyy Noon Solarin kotisivuilta.

2 kommenttia:

  1. Itse asiassa, mitä enemmän tuota pohtii, sitä hyödyllisemmältä se vaikuttaa. Vaikka ensivaikutelma olikin aika vähäpätöinen.

    VastaaPoista
  2. Mielestäni hinta ei ole liikaa ainakaan Willowin tapauksessa. Nainen saa pulittaa saman kunnollisesta laukusta muutenkin. Jos vielä saan MacBookini tuon avulla ladattua niin aion tilata.

    VastaaPoista