sunnuntai 13. tammikuuta 2008

KIOSKin Suomi-kausi meni sujuvasti

New Yorkin Manhattanilla toimiva Kiosk on pieni myymälä, jonka tuotekatalogi koostuu pääasiassa suunnittelemattomista, vaatimattomista ja yksinkertaisista jokapäiväisistä tavaroista. Undesigniin luottava yritys on järjestänyt eri maita käsitteleviä teemakausia. Toistaiseksi takana on Japani, Ruotsi, Meksiko, Saksa ja nyt myös Suomi.

Suomesta Kioskin valikoimaan on päässyt mitä erilaisempia esineitä. Sunnuntai-jauhot, Fortuna-peli, Sisu-pastillit, saunakiulu, hymypoikapatsas, Koskenkorva-pullo ja Afrikan tähti -peli ovat vain osa tarjonnasta. Suurin osa tuotteista on jo myyty, mutta vielä on jäljellä mm. puusaha, kengän pohjalliset ja Pihlaja-namusia.

Olisi tavattoman mukavaa kuulla new yorkilaisten ostajien kommentteja meille jokapäiväisistä tuotteista; mikä innosti ostamaan paketillisen suomalaista mäntysuopaa tai millaisessa ympäristössä palavat Lintulan nunnaluostarista lähtöisin olevat mehiläisvahakynttilät? Onneksi jokaiselle tavaralle on kirjoitettu runsas selitys, joka vastaa osaltaan näihin kysymyksiin.

3 kommenttia:

 1. Tää on kiinnostava konsepti & hauska juttu. Muistankohan oikein, että jossain blogissa kerättiin taannoin ideoita, olisiko ollut juurikin tämän valikoiman koostamiseksi? Itekin taisin kirjoittaa sinne, että eivät tyytyisi niihin marimekkoihin ja iittaloihin vaan hakisivat jotain raikkaampaa. Ja ovat näköjään hakeneetkin, hyvä.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on mielenkiintoinen blogi mutta tosi vähän kommentteja, itsekin luen tätä puolinukuksissa mutta tulen toistekin! Tervetuloa vaan vastavierailulle arkkitehtuuri yms aiheita sanottaisko sivuavaan blogiini.
  meripilvi

  VastaaPoista
 3. Aivan mainio tuo Kioskin Suomi-kokoelma! Ihanan nostalgisia tuotteita ne onkin sinne löytänyt. Olisi aika hupaisaa kasata lista, kuinka monta noista tuotteista itsellä on tai on ainakin ollut joskus. Kiitos tästä(kin) viihdyttävän valaisevasta postauksesta. Olen näköjään jäänyt koukkuun blogiisi, eli yksi virallinen lukija täällä lisää.

  VastaaPoista