keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kolme vuotta Kartanoa

Kartano-blogi täyttää tänään tasan kolme vuotta. Tammikuusta 2007 alkaen blogi on täyttynyt välillä tiheämmin ja välillä seesteisemmin varsin laidasta laitaan elämää käsittelevillä aiheilla. Yhteensä postauksia on tullut pian 200 kappaletta. Eniten huomiota ovat saaneet ekologiset tuotteet ja ratkaisut, vaikka välillä on käsitelty ahkerasti myös liikennettä, tietotekniikkaa ja kodin remontointia. Suosituimmaksi aiheeksi ovat muodostuneet patjavalintaan liittyvät kirjoitukset: Niin makaa kuin patjan ostaa sekä futon- ja joustinpatjoja käsittelevät kirjoitukset. Nämä aloitusvuoden kesällä kirjoitetut aiheet tuovat hakukoneiden kautta yhä vieläkin uusia lukijoita Kartanoon.

Suurin uudistus sitten blogin alun tapahtui tänä talvena kun Trrhi saapui Kartanon vierashuoneeseen. Trrhin askartelu- ja ruokatekstit ovatkin selvästi kysyttyä tavaraa, sillä lukijamäärät ovat lähes tuplaantuneet naisnäkökulman saavuttua Kartanoa piristämään. Toisen kirjoittajan kunniaksi blogin ulkoasuakin on rukattu uuteen suuntaan talven mittaan, tärkeimpinä uudistuksina aiempaa leveämpi sisältöpalsta ja entistä koreampi ja suurikokoisempi sivun tunnelmakuva. Uusi kuva on myös eläväinen ja vakiolukijamme voivatkin silloin tällöin bongata kuvasta uusia yksityiskohtia ja tapahtumia aina Kartanoon palatessaan.

Kiitän omasta ja Trrhin puolesta kaikkia lukijoitamme kolmesta ensimmäisestä vuodesta ja toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi Kartanoon myös vuonna 2010. Muistakaa kommentoida ahkerasti, sillä mikään ei ole niin mukavaa kuin lukea kirjoitustemme teissä herättäneitä ajatuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti